Teknik i människans tjänst

Teknik i människans tjänst

Om Mago

Vår mission är att finnas till för människor som hjälper andra människor när de behöver det som mest.

Mago är ledande i Sverige inom patientförflyttning. Med innovativa produkter, erfarenhetsbaserad kompetens och snabb service säkerställer vi att patienten flyttas i en obruten kedja från akutläge till vårdplats, samtidigt som användaren får bästa möjliga totalergonomi. Vi lägger också stor vikt vid att den utrustning ni köper av oss används och underhålls på rätt sätt för att vara en långsiktig investering med bra totalekonomi. Vår mission är att finnas till för människor som hjälper andra människor när de behöver det som mest.

Mago Scandinavia är idag en av de största aktörerna inom svensk utrustning för patientförflyttning. Sedan 1982 har vi funnits till för människor som hjälper andra människor.

Vår resa började som underleverantör av vagnar och utrustning till medicinsk tekniska avdelningar. Genom samarbete med tekniker, läkare och annan sjukvårdspersonal utvecklade vi ny kunskap i gränssnittet teknik och vård. Detta skapade förutsättningar för de innovativa produkter och smarta lösningar som finns i vårt sortiment idag.

Vi har sedan starten samlat på oss stor kompetens. Vårt sökande efter kunskap pågår ständigt och löper som en röd tråd genom vårt arbete. Med hårt vardagsslit, praktiska erfarenheter, kunskapsutveckling och kreativa idéer skapar vi morgondagens innovationer.

Mago Scandinavia – teknik i människans tjänst.

Nöjda användare

Mago har många nöjda kunder och användare som vi självklart är stolta över. För oss är det viktigt att ha en nära dialog med er och få kontinuerliga synpunkter för att kunna bli ännu bättre.

Tommy

Tommy Snögren

Ambulans/sjuktransport Skövde

”Den stora skillnaden mellan Pensi och andra bårar jag jobbat med är att Pensi har ett nytänkande när det gäller smarta funktioner och ergonomi. Pensibåren har verkligen förenklat mitt jobb.”

Martin

Martin Hulldin

Ambulanssjukvården Alingsås

”Pensibåren har blivit ett paradigmskifte för ambulanssjukvården. Vi bär inte patienten längre – vi transporterar. Efter att ha arbetat med båren under flera år i akutambulans vet vi att den fungerar alldeles utmärkt.”

Roger Johansson

Ambulansen Skövde

”Med enkla medel slipper jag att bära patienten. Nu har jag inte längre ont i rygg, axlar och handleder, vilket jag hade innan vi började med Pensibåren. Och den förenklar i akuta situationer.”