Utbildning – en självklar investering

Utbildning – en självklar investering

Utbildning

Vi erbjuder utbildning på olika områden och nivåer. Det här är en självklar investering för att ni ska få ut mesta av er utrustning – för patientens säkerhet, personalens arbetsmiljö och organisationens totalekonomi.

Handhavande

Grundutbildning

Adekvat produktkunskap och kunskap om handhavande är en förutsättning för att er nya utrustning ska användas på ett så effektivt sätt som möjligt. Vi samarbetar med människor som använder våra produkter dagligen för att få en så realistisk övningsmiljö som möjligt. Vi erbjuder en 4-timmarsutbildning både på plats hos er och på distans om det passar bättre.

Instruktörsutbildning

Vi erbjuder också fördjupande instruktörutbildningar med fördelen att ni utvecklar och behåller kompetensen i er egen organisation. Upplägget är att vi då först utbildar blivande instruktörer under en heldag. Dessa personer är sedan med under en halvdag då övrig personal i er organisation går utbildningen i handhavande.

Utbildningsdag på Mago

Serviceutbildning

Löpande och korrekt underhåll är centralt för att er utrustning ska fungera optimalt, när det är akut och över tid. All serviceutbildning sker i våra egna lokaler där vi har rätt utrustning, resurser och miljö för en effektiv och kvalificerad kunskapsöverföring. I grund och botten är servicekompetens en säkerhetsfråga och något vi alltid lägger stor vikt vid.

Kontakta oss på kontakt@mago.se eller ring till 0500-48 49 74 så berättar vi mer om vilka utbildningar som kan vara intressanta för er organisation.